Certyfikat „Inwestor w Kapitał Ludzki” dla Ultimo

Spółka Ultimo otrzymała tytuł oraz Godło „Inwestora w Kapitał Ludzki”. Odznaczeniem tym wyróżnia się te przedsiębiorstwa, których polityka kadrowa spełnia najwyższe standardy.

Dzięki uzyskaniu tytułu oraz Godła „Inwestora w Kapitał Ludzki”, Ultimo dołączyło do grona najbardziej pożądanych pracodawców. Zostaliśmy ocenieni pod kątem podejmowanych działań na rzecz rozwoju pracowników, odpowiedzialnej polityki personalnej, czy przyjaznej atmosfery pracy. Sprawdzona i wiarygodna metodyka badania daje pewność, że firma uzyskująca certyfikat spełnia najwyższe normy dbałości o swoich pracowników.

Ocena Spółki została dokonana na podstawie audytu zewnętrznego, ankiety oraz badania przeprowadzonego wśród 200 losowo wybranych pracowników. Dzięki wysokim notom uzyskanym na wszystkich etapach badania, Ultimo otrzymało tytuł oraz Godło „Inwestora w Kapitał Ludzki” i znalazło się wśród laureatów programu. Dla przyszłych pracowników, a także partnerów biznesowych, jest to czytelny sygnał profesjonalizmu oraz dynamicznego rozwoju organizacji.

Zobacz bazę plików